Jdi na obsah Jdi na menu
 


seminář jak zacházet se stresem, kurz jak se vyléčit, seminář jak se vyléčit, jak se zbavit nemoci,seminář jak získat sebevědomí,kurz jak získat sebevědomí,kurz jak pomoci dětem, kurz jak vyléčit své děti, kurz výživa těla, seminář výživa těla seminář, tělo,mysl a duch,seminář jak vyléčit své děti, seminář alergie,astam ekzémy,kurz alergie,astma,ekzémy,semináře jak se vyléčit z rakoviny, kurzjak se vyléčit z rakoviny

 

Ať se snažím sebevíc, tak vám při  2hodinového sezení  nezvládnu  vysvětlit   souvislosti mezi datem narození, myšlenkovými návyky a Vašimi problémy, nemocemi a vůbec celkovou spokojeností v  životě,(proto jsem se rozhodla, pořádat kurzy, semináře v Pardubicích, budeme (mimo jiné), tímto tématem zabývat. A hlavně Vás chci naučit, jak jednoduše odblokovat sám sebe.

                                          Náplň kurzů:. Všechny konflikty, bolesti a nemoci, , jsou pouze odrazem našich nevyřešených vnitřních konfliktů. Naším úkolem je, stále více poznávat tvůrčí sílu v sobě a naučit se tuto sílu také využívat a řídit ve správných kolejích. A to především znamená připravenost na sobě pracovat a zvyšovat si svou energii.
 

  Chcete se zbavit nemocí, fyzického napětí a pustit zbytečné starosti z hlavy?  Během kurzu porozumíte vzniku stresu a jeho působení. naučíte se osvědčené cviky a postupy pro jeho zvládání.     Ukážeme Vám spojení mezi  emocemi a nemocí nebo bolestí určité části těla.    

Téma:  „Získáte“ zpět to, co Vám umožní zažívat zdraví, lásku a harmonii v životě  (získat zpět můžete : sebevědomí, rozhodnost, jednotu, nadšení, lásku k sobě, toleranci,radost  a, co hlavně, dozvíte se , jak si navrátit zpět své zdraví...)  

Naučíme se, jak se vypořádat s každodenním stresem (jednoduché sebeodblokování) Vysvětlím vám proč odpouštět a jak odpouštět

 

11.3.2019 jsem pro vás spustila nové webové stránky. 

 Ceník naleznete na konci každé terapie (nové stránky)

 www.ivahemska.cz

 

 

 

  

 

 

 

 
 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 410775
Měsíc: 1936
Den: 168