Jdi na obsah Jdi na menu
 


VAŠE OHLASY

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hana H. - Skvělé...

Dobrý den Ivo, děkuji za Vaši skvělou práci. Poprvé jsem se s Vámi (a tím i s kineziologií) setkala před třemi lety a od té doby nedám na kineziologii dopustit. Tenkrát jsem prožívala velmi těžké období, měla jsem poruchu spánku, velké výkyvy nálad, psychické i zdravotní problémy, zkrátka život naruby. Už po první návštěvě u Vás jsem se cítila mnohem lépe, dodnes si pamatuji, jak jsem asi po měsíci začala spát celou noc, připadalo mi to jako zázrak. Nemohla jsem uvěřit, že kineziologie je tak rychlá a účinná v tolika směrech. Od té doby se mnohé změnilo k lepšímu, cítím se skvěle Vaší zásluhou! Když dnes vidím někoho, kdo má jakékoliv problémy, doporučuji kineziologii ve Vašem podání. Takže ještě jednou velké DÍKY za Vaši pomoc a vřelý přístup!!!

Zdena - Problémy se školou

Dobrý den paní Hemská,
moc,moc děkuji za pomoc.Co syn začal brát Bachovy esence po 14 dnech byl jako vyměněný.Ve škole se to zlepšilo a cítil se lépe.Nevěřila bych,že to funguje tak rychle.Je to super. :-)
Doporučuji všem,kdo máte problémy s dětmi s učením, chováním apod.

Děkuji Zdena

Tereza - super, super

Ahoj Ivy,
musím ti poděkovat!
Nevím a asi není úplně potřeba vědět co přesně pomohlo, ale cítím se o dost líp..něco "secvaklo" a děkuji ti za všechno co jsi se mnou ve středu probrala...a provedla:-))

Musím říct, že mě kineziologie One Brain zaujala a chtěla bych se něco naučit, protože se ti povedlo něco, co se mě léta drželo a ze všech možných úhlů
probrané to nechtělo povolit..za to teď jo!! Začla jsem vnímat svoje tělo s láskou! Snad prvně mám o něj i chvilkama jakoby strach..to jsem neměla,
proto jsem byla takový kamikadze a teď leta tělo opomíjela..těžko se mi to popisuje, ale jasně cítím, že je něco jinak a za to obrovské díky!!!

Těším se za tebou příště!

Iveta - Velký strach z lidí

Dobrý den, paní Hemská, už jste nám jednou pomohla s kolikami u dcery a nyní jste opět pomohla dceři a tím i mě.Téměř od narození se dcera bála lidí a s věkem se fobie zhoršovala. Doktorkou nám byl již doporučen psycholog. Nakonec stačilo jedno sezení u Vás a Bachovy esence. Ještě máme na čem pracovat, ale už teď můžeme jít mezi lidi a nebojíme se, že dcera bude brečet jen se na ni někdo podívá. Jste moc milá, vstřícná a i jen popovídání s Vámi pomáhá. Bachovky jsou zázrak. Moc Vám děkuju.

Nikola - špatný prospěch, zlobení ve škole...děkuji za pomoc

Dobrý den, paní Hemská,
včera jsem byla ve škole na konzultaci o prospěchu našeho Dana a paní učitelka říkala, jak se Dan zlepšil, hlásí se, je aktivní v hodinách, nezlobí :-), tak jsem moc ráda a děkuji za Bachovy esence. A budu upřimná, moc jsem tomu nevěřila. Nic nám nepomáhalo až Bachovy esence...doporučuji všem, co řeší problémy svých dětí, jak s chováním, tak v učení...
děkuji Nikola

Jarda - Výsledek po 1 terapii (numer. + Kin. One Brain + Bach. terapie)

Dobrý den paní Ivo.
Moc Vám děkuji za páteční první terapii .
Jsem po noční a cítím zlepšení.
Už se nezadrhávám v řeči a řekl bych, že mi to i lépe myslí.
Byl jsem dost zapomnětlivý i to cítím lépe.
Akorát pořád chci, aby se všichni měli dobře a sebe neustále odsouvám až na druhou kolej.
Jsem zvědav, jak se budu dále vyvíjet a jak to bude trvat dlouho.
Zatím Vám moc děkuji, mějte se moc hezky a těším se na další terapii s pozdravem Jarda :-)

("kde je láska, tam se zázraky dějí" Iva H. - Re: Výsledek po 1 terapii (numer. + Kin. One Brain + Bach. terapie)

Ahojda Jardo,
uvolnění po odblokování pozoruje člověk velice brzy. Přeji ti trpělivost při hledání sebe sama Vše je vývoj a pochopení sebe a života jako takového.

Reaguji na tvou větu : "Akorát pořád chci, aby se všichni měli dobře a sebe neustále odsouvám až na druhou kolej"

Nikdo, nikdy nesmí sám sebe odsouvat na vedlejší kolej. Napřed se musíš postarat sám o sebe, dát si svůj život do pořádku, dělat věci, které tě baví a tím pádem uzdravovat svou duši a své tělo ( to se týká i zapomnětlivosti, zadrhávání atd.).

Nemůžeme pracovat na druhém člověku, když on sám nechce. To tě stojí móóc energie s pochybným koncem.
Ano můžeš pomáhat druhým s jejich životy. Napřed se, ale ty sám musíš životem bavit, jinak by tě vše vysilovalo a zdravotní potíže by dlouho nečekaly..

Měj se krásně a těším se na naše další setkání. Iva Hemská

Jana - Už chápu.. :-)

Dobrý den Ivo,
už vím proč jste mi na zkonstatování mého stavu před prvním sezením : "zkusila jsem všechno a nic mi nepomohlo od problémů a bolestí, tak nevím zda s tím půjde něco udělat" , odpověděla : "Ještě jsi nevyzkoušela terapii pomocí Numerologie, Kineziologie One Brain, Bachovy terapie a produktů Lavylites"
Ještě jednou děkuji za VŠE! Jste člověk na správném místě!
Jana

Milena - děkujeme za holčičku

Dobrý den Ivo,
moc Vám děkuji za loňskou podporu při problému s otěhotněním, Lavyle produkty a pomoc s uvědoměním si a s vyladěním pár věcí. V mailu vám posílám pár fotek našeho novopečeného rozmnoženého rodinného štěstí, které vzápětí následovalo a v září se narodilo. :-)
Holčička se je zdravá, moc krásná a šikovná.
Děkujeme Vám a mějte se taky tak hezky jako my :-)

Eva - děkuji za snadnější kakání u mého malého miláčka :-)

Díky Vám se u našeho tříletého prcka zlepšilo chození na záchod. Dříve chodil na velkou jednou za 3-4dny.Po prvním sezení jednou za den, max za 2 dny. Určitě je to také díky úpravě stravy a jiných návyků, ale psychická stránka věci ( rodičů) je velice důležitá . . . moc děkuji

Anna Vesna - Velké díky

Před první návštěvou sem si myslela, že to bude nesmysl a tahni peněz z lidí,ale paní Hemska mi strašně pomohla.Moje psychické problémy z dětství jsou pryč.nikdy bych tomu nevěřila, že to ooravdu funguje.díky ní jsem překonala obrovský strach. Ještě jednou děkuji. Opravdu doporučuji všem

("kde je láska, tam se zázraky dějí" Iva H - Re: Velké díky

Ahoj Aničko, jsem ráda za Tvá upřimná slova.
Víte ono vše krásně za vás funguje... pokud se človíček rozhodne pro svůj posun v životě něco udělat, tak já tomu říkám "vyslat ZÁMĚR". BEZ ZÁMĚRU JE VAŠE CESTA BEZ CÍLE. Je to taková koupená jízdenka do vaší cílové stanice. No a pokud víte, kam jet chcete, tak po cestě potkáte plno zastávek s lidičkami, kteří vám ku prospěchu budou.
A já jsem pro tebe, Aničko, jednou zastávkou byla, kde jsi svou mysl vyčistit mohla..:-)))). Měj se krásně a užívej života - stojí za to....:-))). S láskou Iva H.

anna - Re: Re: Velké díky

Strasne si Vás vazim,ještě jednou moc děkuji moje úzkosti jsou pryc mějte se krasne

Milena - Děkuji...

Zdravím paní Ivo,
předem Vám děkuji za dosavadní pomoc. Byla jsem u Vás zatím na jedné návštěvě a můj obrat psychický je neuvěřitelný a těším se na druhou návštěvu. Milena

marie - jenom zírám....

Ivíku, děkuji za včerejší záchrannou akci s náplastí. Nalepila jsem, jak jsi poradila a Tomáš ráno, jak mávnutím kouzelného proutku bez jakýchkoli příznaků. Z ničeho nic ani kapka rýmy a to včera nestačil smrkat. Kašel včera extrémní a dnes jestli dvakrát zakašlal, tak je to hodně. Díky kouzelnice naše a v novém roce se těším na naše setkání. zajímá mě, co Tomíkovi tak rychle pomohlo.
Dík Marie

Simona - Náplasti jsou super - doporučuji...

Ahoj Ivo,
Zrovna jsem si náplast nalepila na oblast žaludku, protože celý den mám křeče a nevím z čeho. Mám ji asi necelou hodinku a křeče ustupují... Nechápu proč mě to nenapadlo dřív, takhle jsem se celý den trápila. :)
Barče jsem náplasti dala hned - na krční páteř a pak jsme střídaly buď čelo a nebo spánky a musím říct, že za těch necelých 14 dní si brala prášek na hlavu jenom jednou nebo dvakrát. Jak jsi říkala, funguje i na psychiku. Taky měla 2x školní turnaj v košíkové a když je měla naposledy vloni, tak jsem po dvou hodinách pro ni musela jet, protože ji při tom běhání chytla vždy migréna a to tak, že zvracela ještě na stadionu. A teď dva dny turnaje a super, bez problémů.
Takže ještě jednou moc díky za náplasti a informace.. :-)

Simona

zuzka - Anetčina spokojenost

Dobrý den paní Hemská,
Musím říct, že vámi namíchaná lahvička Bachoých esencí Anetce opravdu prospěla.Je vyrovnanější a řekla bych i sebevědomější. Čtení ve škole se zlepšilo, ani už nepláče, když se jí něco nedaří. Sama mi připomínala, že si má vzít kapky:-)
Říkala, že ty kapky jsou "fakt dobrý" .
Moc vám děkuji a budu ráda, když nám zase nějaké namícháte.
Děkuji Zuzka

Alena - Díky za pomoc

Dobrý den Ivo, Z Monička je vzorná školačka už druhý týden bez pláče.Byl pravda problém s užíváním Bachovek, Monča si myslela, že je to nějaká chemie tak jsem nepochodila,a kapala jí kapičky do každého pití na tajňačku. I já jsem se snažila být včas všude tam kde jsme se domluvily, aby se nesoustředila na strach ale na školičku a nové kamarády a je to všechno v pořádku. Škola jí baví ,učíme se každý den-jedou rychle, ani si nepamatuji, že bych se kdy s klukama učila, přinesli vše jen k podpisu a škola tehdy nevyžadovala žádnou mou energii :-)No doba je jiná :-)Tak moc děkuji za pomoc, jsem ráda že jste :-)A mějte krásné dny :-) Alena

ANDREA - SLUNCE V DUŠI

Ivo děkuji,
po návštěvě u tebe se opět cítím jako znovuzrozená a díky tobě zase sebejistá a vyrovnaná. Kdybych měla popsat jak moc pozitivně na mě návštěva u tebe zapůsobila, popsala bych spoustu stran. Našla jsem ale citát , který vše perfektně vystihne " ŠTĚSTÍ TVÉHO ŽIVOTA ZAVISÍ NA DRUHU TVÝCH MYŠLENEK " a já ti Ivo děkuji, že jsi mé myšlenky poslala tím šťastným směrem, ANDREA

Alena - Doporučuji Bachovu terapii, je skvělá..

Ivo, děkuji.U Haničky vidím pokrok hlavně v tom, že nám skoro vymizely scény, kdy ona se pro mě z nepochopitelného důvodu rozbrečí a dostane do stavu, kdy není schopna přestat. Kdybych to měla přirovnat na stupnici, tak jsme začínaly na 10 a teď jsme tak na 2. Dále se méně budí v noci, kdy taky se budila skoro každou noc s brekem, že chce čůrat a opět se dostala do stavu, kdy se nemohla uklidnit. Opět stupnice na začátku 10 teď 3. Polevilo i zlostné chování, kdy se začala vztekat kvůli maličkostem. Stupnice 9 teď 3. Novinkou je, že jsme konečně obě děti přesunuli do dětského pokoje, noci proběhly v klidu dokonce usnuly bez mojí přítomnosti. Ještě potřebuji zapracovat na její stydlivosti. Moc vám děkuji za pomoc, už jsem něvěděla kudy kam. Každému, kdo má starosti s dětmi Bachovu terapii doporučuji. Alena



 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 410783
Měsíc: 1939
Den: 157